Thursday, March 22, 2012

Meeskonnatöö- ja I tutvumisõhtu koolitus 19. märtsil


Esmaspäeval, 19. märtsi õhtul, kogunes 20 arstitudengit Biomeedikumi, et saada tuttavaks
sellega, mis neid ees ootab. Kasutasin võimalust viia koolitus esmakordselt täitsa ise läbi, sest tahtsin luua võimalikult selge ülevaate projektist ning sellest, miks me üldse seda teeme. Kokku kestis koolitus veidi üle kolme tunni ning tegevusi oleks jätkunud ilmselt veel hiliste õhtutundideni. Koolituse käigus tutvusime laste/turvakodudega, mida hakkame külastama, lõime meeskonnad ning harjutasime mänge, mida lastega läbi viia. Õhtu lõpus tegime ka tagasisideringi, millest jäi kajama positiivne suhtumine ning sõbralik meelestatus. Mina jäin igaljuhul enda esimese koolituskogemusega väga rahule ning nägin, et tõepoolest on projekt juba praegu toonud kokku nii palju toredaid inimesi, et kasvõi ainuüksi sellepärast on see kõik korraldamist väärt. Soovin teile alati pakkuda võimalust lugeda ka teiste mõtteid ning arvamusi. Seekord on mul võimalik teiega jagada Triinu mõtteid.

Minu meelest oli see koolitus igati asjalik ja kasulik. Teemade esitus oli struktureeritud ja sai väga palju vajalikku infot selle kohta, mida ja kuidas meil teha tuleb ning mis meid ees võib oodata. Teiseks sai "Lapsed teatrisse" projekt nüüd minu jaoks pisut uuema tähenduse: kuidagi isiklikuma ja vahetuma. Hakkasin ise rohkem mõtlema, mida ootan sellelt projektilt ning mida endast andma pean. Väärt kogemus on see kindlasti. Lisaks oli ääretult vahva näha entusiastlikke inimesi, kes on võimelised meeskonnana töötama. Pastakatehase mäng ju näitas, et suudame end ühise eesmärgi nimel korralikult mobiliseerida. Hea oli ka, et saime paari mängu mängida, mida hiljem lastekodus lastega mängida. On olemas mingi baas/raudvara, kust ideid saada (ja kindlasti tuleb erinevaid mänge sinna veel juurde).

Põhimõtteliselt oskangi ainult positiivseid asju välja tuua. Muidugi oleks võinud veelgi rohkem erinevate mängudega tutvuda, aga leian, et kogu info, mis me saime, oli igatepidi vajalik. See oligi praegu ilmselt tähtsaim. Et meil oleks kogu ettevõtmisest parem ettekujutus ja et me oleksime ootamatusteks valmis.
-Triin

Järgmisel nädalal algavad külastused laste/turvakodudesse. Seega juba väga varsti on näha, kuidas kõik reaalses elus välja kukub ning milliseid takistusi me tee peal kohtame. Näidendi proovid on alanud ning loodetavasti saab järgmisel nädalal alustada ka lauljate ning tantsijate proovidega.

Kevade tulekut oodates

Kirke




No comments:

Post a Comment